Bestuur

Bestuur

Eens in de maand vindt er een bestuursvergadering plaats, waarin alle belangrijke punten van het moment worden besproken. Wilt u iets inbrengen in deze vergadering, dit kan via: info@bvdeheikneuters.nl

Het bestuur binnen de buurtvereniging bestaat uit:

 • Frans Vogels (Voorzitter)

  Al 45 jaar lid van BV de Heikneuters, waarvan 23 jaar als bestuurslid en de laatste 8 jaar als voorzitter. Getrouwd, drie kinderen twee kleinkinderen en als hobby bv de Heikneuters en motorrijden. Werkzaam bij Duvedec in Helmond.

 • Patrick Roefs

 • Ingrid van Vroenhoven (penningmeester)

  Hallo. Ik ben Ingrid van Vroenhoven penningmeester van B.V. de Heikneuters. Daarnaast zet ik me nog op vele andere manieren in voor "de buurt". Bij vragen of opmerking kun je altijd contact opnemen.

 • Rinus van Beers

  Hoi Heivolk, Mijn naam is RInus van Beers en woon sinds 1982 op de Hei, om precies te zijn op Drieterskuil 5. Hier woon ik samen met ons Nel, je weet wel die hardloopster. Ik ben inmiddels 62 jaar en sinds een paar maanden thuis (WW). Mijn grootste hobby is jagen, waar ik veel tijd aan besteed. Ook heb ik sinds een tijdje een jonge hond, Spot genaamd die opgeleid moet worden tot jachthond. Verder kun je me regelmatig in de Heistal vinden. Zo nu weten jullie wie (opa) Rinus is.

 • Gijs de Bresser

  Ik ben Gijs de Bresser, bestuurslid van B.V De Heikneuters sinds 2014. Eerder  ben ik voorzitter geweest, maar sinds 2000 ben ik verhuist naar Oostelbeers, maar wel lid gebleven. Ben nog actief met voetbalen bij de verteranen. En bij vele andere activiteiten. 

  Mijn gezin bestaat uit mijn vrouw Jeanne, mijn 3 zoons Ronnie, Joost en Jeroen en mijn dochters Femke+ en Marieke.

 • Sandy van Rossum

  Mijn naam is Sandy van Rossum, geboren en getogen in Wijk bij Duurstede. Na eerst verhuisd te zijn naar Utrecht zijn wij eind 2006 naar Oirschot verhuisd, waar we inmiddels, met veel plezier, met zijn vieren in ons huis aan de Zilverzand wonen. Omdat ik graag iets wil betekenen voor de buurt ben ik een paar jaar geleden bij het bestuur gegaan. En daar heb ik nog geen spijt van gehad!

 • Ard Berben

  Hallo Heikneuters. Mijn Naam is Ard Berben. Ik ben een geboren Heikneuter (schuin tegenover de Heistal), die na wat omzwervingen in Moergestel en Middelbeers weer terug is op het oude nest. De interesse voor onze buurt heb ik vanuit vroeger al meegekregen ,doordat beidde ouders actief waren in het buurtleven. Voor mij was het dan ook niet meer dan logisch om deze traditie voor te zetten. Sinds enkele jaren ben ik dus bestuurslid binnen deze mooie vereniging. Samen met mijn vrouw Anita, en onze 2 kinderen Siebe en Jelte hoop ik dan ook nog vele jaren door te kunnen brengen op de Koningshof in Oirschot.

 • Paul de Zeeuw

  Hallo Heikneuters, mijn naam is Paul de Zeeuw. Ik ben sinds begin 2015 woonachtig aan het Zilverzand, samen met mijn vrouw Laura en onze dochters Puck en Juul. Ik ben vanaf 2016 lid van het bestuur geworden, omdat ik het leuk vind iets meer voor de buurt te betekenen en af en toe leuke activiteiten te organiseren. Tot gauw in de Heistal!!