Het laatste nieuws

< Nieuws THE VOICE OF THE HEI 2017
  • Pagina printen
voice2016

- Doe jij ook mee?

Beste jongens en meisjes!!

Wij gaan weer op zoek naar het talent in onze buurtvereniging! Hiervoor
organiseren we een echte talentenjacht! Tijdens de show gaan we op zoek naar het talent van het jaar. Je maakt kans op de wisseltrofee en de titel “The Voice of de Hei 2017”!! Dus ben je in de leeftijd van 4 tot en met 15 jaar, geef je dan snel op!

Wanneer: Zondag 9 april 2017
Hoe laat: Vanaf 14.00 uur
Waar: De Heistal. Neem natuurlijk je ouders, familie en vrienden mee om jullie aan te moedigen!

Dus maak met je vriendjes of vriendinnetjes een groepje, of studeer zelf een leuke act in en wie weet word jij of jou groepje: “The voice of de Hei 2017”!!

Ook dit jaar willen wij een leuke middag organiseren. Meer informative over de invulling van deze middag volgt later in het Heikrentje en op de website. Dus houdt deze goed in de gaten, en laat zo veel mogelijk familie en vrienden weten van deze gezellige middag.

Geef je nog snel op!
Tot zondag 9 april!!

"----------"----------"----------"----------"----------"----------"----------"----------"----------


Opgeven kan tot 26 maart 2017 via de e-mail: jeugdkamp-heikneuters@outlook.com (vermeld daarbij naam, leeftijd, met wie je eventueel samen doet en het liedje dat je gaat playbacken.
Let op: Je bent pas definitief aangemeld als je van ons reactie hebt gehad ter bevestiging.

Laat ook even weten op welk liedje jullie gaan playbacken/dansen/acteren.
Wij ontvangen jullie act ook graag uiterlijk zondag 26 maart, zodat wij de playlist in orde kunnen maken. Indien wij het nummer niet kunnen streamen zullen we jullie nog een e-mail sturen met het verzoek om het nummer naar ons in te sturen.

voice2016