Redactie

Redactie

Eens in de maand vindt er een redactievergadering plaats, waarin `t Heikrentje wordt samengesteld. Heeft u stukken welke u in `t Heikrentje geplaatst wilt hebben, stuur deze dan, voor de eerste van de maand, naar: redactie@bvdeheikneuters.nl

 

De redactie bestaat uit:

 • Joyce Rooijakkers

  Mijn naam is Joyce Rooijakkers en ik woon samen met Bart Vogels op de Eindhovensedijk. Voor de buurt ben ik redactielid van het Heikrentje en ook draai ik regelmatig bardienst op zondag. Naast de buurt ben ik ook actief bij EHBO Oirschot. Verder ga ik er graag met de motor op uit. 

 • Elle van Woensel

  Hoi! Mijn naam is Elle van Woensel, sinds enkele jaren actief bij de Heikneuters, maar al vanaf mijn geboorte lid. Sinds eind 2013 woon ik helaas niet meer op de Hei, echter zijn de plannen er wel naar om daar ooit terug te keren. Ik woon nog wel in Oirschot, samen met mijn vriend. Op dit moment studeer ik, Geneeskunde, aan de Universiteit van Rotterdam. Verder werk ik bij het Sint Joris en volleybal ik in Diessen. 

 • Bart Vogels

  Beste Buurtgenoten,

  Ik ben Bart, woon samen met Joyce in mijn ouderlijk huis aan de Eindhovensedijk. Mijn hobbys zijn; motorrijden, licht en geluid, speciaalbiertjes drinken, voetballen en het organiseren van dingen binnen de buurtvereniging. Ook zit ik in het bestuur van Fc BZB, de officiele fanclub van BZB. Verder werk ik als werkvoorbereider/calculator bij Hoppenbrouwers elektrotechniek in Udenhout.