Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie coördineert en organiseert verschillende activiteiten binnen de buurtvereniging. Heb je een idee, of wil je een activiteit opzetten? Neem dan contact op via: info@bvdeheikneuters.nl

De activiteitencommissie bestaat uit:

 • Astrid van Dommelen

  Ik ben Astrid van Dommelen,

  Ik ben getrouwd met Mark van Dommelen en we hebben 2 kinderen Renske en Koen. Wij wonen sinds 2008 op de hei. In het ouw huis van janus van Brunschot. De meeste weten het dan wel. We hebben het hier goed naar ons zin. Ik organiseer voor de hei mede de vrijdagavondactiviteiten voor de jeugd. Deze vinden ongeveer eens in de maand plaats.

  Ook organiseer ik mee het knutselen op zaterdag voor de kleinste heikneuters. Dit vind zo'n 4 keer per jaar plaats. Ik doe dit met veel plezier.

  Ik werk als gastouder. Dat wil zeggen kinderen komen bij mij thuis en spelen bij ons terwijl de ouders werken, De kinderen zijn in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar. Dit werk doe ik sinds 2014. Daarvoor heb ik lange tijd gewerkt als pedagogisch medewerkster bij een kinderdagverblijf in Best.

  In mijn vrije tijd speel ik volleybal. Ik ga graag wandelen, doe aan bloemschikken. Vind het gezellig om te eten met vrienden. Geniet van  op vakantie gaan met het gezin.

  Mocht je nog iets willen weten dan hoor ik het graag. Tot ziens in de buurt of bij de heistal.

  groeten Astrid van Dommelen

 • Bart Vogels

  Beste Buurtgenoten,

  Ik ben Bart, woon samen met Joyce in mijn ouderlijk huis aan de Eindhovensedijk. Mijn hobbys zijn; motorrijden, licht en geluid, speciaalbiertjes drinken, voetballen en het organiseren van dingen binnen de buurtvereniging. Ook zit ik in het bestuur van Fc BZB, de officiele fanclub van BZB. Verder werk ik als werkvoorbereider/calculator bij Hoppenbrouwers elektrotechniek in Udenhout.

 • Riek Berben

 • Patrick Roefs

  Ik ben Patrick Roefs en woon samen met Marieke, Maartje en Bregje aan het Slingerbos.Wij wonen in het ouderlijk huis van Marieke, alweer zo’n 14 jaar op de Hei! Sinds enkele jaren zit ik in de activiteitencommissie en doe dit met veel plezier. Elke eerste vrijdag van de maand organiseren wij een activiteit voor de kinderen, en daarlangs proberen we een jaarkalender te vullen met activiteiten voor jong en oud. Ook zit ik als leiding bij het jeugdkamp waar vele kinderen plezier aan beleven. De “Voice of the Hei” wordt ook georganiseerd door de leiding van het jeugdkamp. Dit jaar wordt ons 45 jarig bestaan gevierd en zit samen met buurtgenoten in het feestcomité.
  Tot ziens allemaal in de Heistal. Gr. Patrick

 • Elle van Woensel

  Hoi! Mijn naam is Elle van Woensel, sinds enkele jaren actief bij de Heikneuters, maar al vanaf mijn geboorte lid. Sinds eind 2013 woon ik helaas niet meer op de Hei, echter zijn de plannen er wel naar om daar ooit terug te keren. Ik woon nog wel in Oirschot, samen met mijn vriend. Op dit moment studeer ik, Geneeskunde, aan de Universiteit van Rotterdam. Verder werk ik bij het Sint Joris en volleybal ik in Diessen. 

 • Erwin Roefs