Het laatste nieuws

< Nieuws Walking Dinner 11 maart 19:00
  • Pagina printen
walkingdinner

- Walking Dinner

Walking dinner

Lijkt het u leuk om eens voor je buurtgenoten te koken.

Lijkt het u leuk om samen met buurtgenoten te eten.

Lijkt het u leuk om buurtgenoten eens op een andere manier te ontmoeten.

Geef je dan op voor een walking dinner op de hei.

Je geeft je bij voorkeur als koppel van twee op. Je krijgt een nummer op volgorde van opgave. Dan doen we alle nummers in een grote pot en gaan kiezen wat je gaat koken; voorgerecht, hoofdgerecht of dessert. Op basis van de nummers maken we ook een indeling met wie je samen dineert (6 personen per huis).  Na elke gerecht wissel je van locatie en van tafelgenoten dus eet je op die avond met 10 verschillende buurtgenoten.  

Denk je nu dat is niets voor mij, want ik hou wel van eten maar kan geen topgerechten maken. Dat is geen probleem, want je mag elk gerecht maken wat je wilt van simpel tot haute cuisine. Het gezellig met elkaar eten en kletsen is de hoofdzaak. Ben je al wat ouder en wil je graag mee-eten, maar is het koken voor een grotere groep te ingewikkeld, geef dit dan ook door bij je opgave. Dan kijken we ook of we hier een oplossing voor kunnen vinden.

De planning is om het diner op vrijdag 11 maart 2016 omstreeks 19.00 te laten beginnen.

Wil je meedoen geef je dan voor 20 februari 2016 op per email: astrid.van.dommelen@gmail.com of doe een briefje in de bus bij Mark en Astrid van Dommelen, Slingerbos 8 met daarop de namen van de deelnemers, (email)adres  en eventuele dieetwensen.

 

Smakelijke groeten,

Mark en Astrid van Dommelen