Het laatste nieuws

< Nieuws Uitslag BV De Heikneuters - FC Boeket 3-4
  • Pagina printen
voetbal

- Uitslag BV De Heikneuters - FC Boeket

Veteranen - FC Boeket

Op deze zonnige zondagmorgen speelde we vandaag tegen onze Limburgse tegenstander FC Boeket. Beide teams gingen direct na de aftrap, fel in de aanval. Na een kleine 10 minuten schoot Boeket de bal op de linker paal, deze ging via de rechterpaal terug richting de 16 meter, waardoor een afstandsschot tot de 0-1 voorsprong leidde. Heikneuters kreeg ook kansen, maar deze afstandsschoten gingen telkens hoog over. Na een terugspeelbal op de keeper van onze verdediging, kwam de bal ongelukkig in het doel. Helaas 0-2 door een eigen doelpunt. Kort voor rust kopte Ronnie de Bresser 1-2 binnen na een hoekschop.

Na de theepauze kon de wedstrijd nog alle kanten op Ún Heikneuters ging in de aanval. Helaas kwam Boeket toch op 1-3 voorsprong door een knullige goal. Ook Heikneuters kreeg de tweede helft voorin kansen, door de niet al te sterke verdediging van Boeket. Echter door een overtreding, waaruit een vrije trap voortvloeide, scoorde Boeket de 1-4. Keeper van de Heikneuters kwam lengte te kort.

Na de 1-4 draaide de wedstrijd om en waren de Heikneuters in de aanval. Dit resulteerde in een goal van Teun Spanjers. Kort voor tijd scoorde Jeroen Vogels een nette goal in de linker hoek, wat resulteerde in 3-4. Helaas was de tijd voorbij Ún bleef het bij een 3-4 nederlaag.

Volgende week spelen we thuis tegen FC Neto, aanvang 09.45 uur.