Het laatste nieuws

< Nieuws HALLOWEEN in de buurt gaat niet door, wel aansluiting bij activiteit in het dorp!!!
  • Pagina printen
halloween

- HAllOWEEN

Beste buurtgenoten.

 

Ondank alle goede intenties en bedoelingen krijgen we de Halloweentocht dit jaar niet rond. We zaten al niet al te dik in de aanmeldingen, maar dit is uiteindelijk niet de grootste bottleneck.

Vanuit de ondernemers uit Oirschot is n.l. een initiatief ontstaan om  op 31 Oktober het centrum van Oirschot om te toveren tot een groot Halloweenfestival. Men was echter niet op de hoogte van onze plannen, en andersom was er bij ons ook nog niets bekend over hun activiteiten. Gezien de grootschaligheid van hun project lijkt het ons geen goede keuze om dan nog zelfstandig iets te proberen van de grond te krijgen. We zouden dan alleen maar elkaar in de wielen rijden.

De ondernemersvereniging heeft ons wel gevraagd om eventueel in de route in het centrum iets te kunnen organiseren. Ik heb aangegeven dat ik in ieder geval zelf wel iets mee zal doen, aangezien ik toch al in het bezit ben van behoorlijk wat Halloween materiaal.

Mochten er mensen de behoefte hebben om zich hier bij aan te sluiten dan hoor ik dat graag (06-51024171). Voor meer informatie over de Halloweenplannen in het dorp, kijk op:

http://us3.campaign-archive1.com/?u=0eeabd0dd183907d08214ec17&id=65bd9e57c2&e=e1fbe403fb

 

Met vriendelijke groet.

Ard Berben.

Bestuur b.v. de Heikneuters.

H1