Agenda

< Agenda Walking dinner
  • Pagina printen

- Walking dinner Voor de zesde keer is er op de hei een culinaire activiteit waar u aan deel kunt nemen. Lijkt het u leuk om samen met buurtgenoten te eten. Lijkt het u leuk om buurtgenoten eens op een andere manier te ontmoeten. Lijkt het u leuk om eens voor je buurtgenoten te koken.

Walking dinner

 

Voor de zesde keer is er op de hei een culinaire activiteit waar u aan deel kunt nemen. 

Lijkt het u leuk om samen met buurtgenoten te eten.

Lijkt het u leuk om buurtgenoten eens op een andere manier te ontmoeten.

Lijkt het u leuk om eens voor je buurtgenoten te koken.

 

Geef je dan op voor een walking dinner op de hei.

 

Je geeft je bij voorkeur als koppel van twee op, maar alleen mag ook. Je krijgt een nummer op volgorde van opgave. Dan doen we alle nummers in een grote pot en gaan kiezen wat je gaat koken; voorgerecht, hoofdgerecht of dessert. Op basis van de nummers maken we ook een indeling met wie je samen dineert (6 personen per huis).  Na elke gerecht wissel je van locatie én van tafelgenoten dus eet je op die avond met 10 verschillende buurtgenoten.  

Denk je nu dat is niets voor mij, want ik hou wel van eten maar kan geen topgerechten maken. Dat is geen probleem, want je mag elk gerecht maken wat je wilt van simpel tot haute cuisine. Het gezellig met elkaar eten en kletsen is de hoofdzaak. Ben je al wat ouder en wil je graag mee-eten, maar is het koken voor een grotere groep te ingewikkeld of is de ruimte beperkt, geef dit dan ook door bij je opgave. Hetzelfde geldt voor deelnemers die alleen of met zijn drieën zijn. We kijken of we voor iedereen een passende oplossing kunnen vinden.

De planning is om het diner op vrijdag 20 maart 2020 omstreeks 19.00 te laten beginnen. Het  is een avondvullend programma, na de 3 gangen sluiten we met een drankje af in de heistal.

Wil je meedoen geef je dan voor 10 maart  2019 op per email: astrid.van.dommelen@gmail.com of doe een briefje in de bus bij Mark en Astrid van Dommelen, Slingerbos 8 met daarop de namen van de deelnemers, (email)adres, mobiel nummer  en eventuele dieetwensen. We gaan het weekend vóór 20 maart zorgen dat je weet wat je kookt en met wie je eet.

Hoe meer zielen hoe meer vreugde dus mochten je buren of bekenden uit de buurt graag meedoen maar hebben ze geen Heikrentje of uitnodiging ontvangen hopen we dat jullie ze uitnodigen om mee te doen.

Smakelijke groeten,

 

Mark en Astrid van Dommelen