Agenda

< Agenda Partycafe LUST(r)UM?!
  • Pagina printen

- Eerste dag van ons feestweekend

We starten het feestweekend met spektakel! Voor deze avond wordt de feesttent omgebouwd tot een partycafé en zullen de volgende artiesten de bühne betreden:

Puinhoop Kollektiv

Kruzo

Vatokonnie


20:30 uur Tent open - Voorverkoop 10 euro (Heistal - Mitra Oirschot - De Kerk Oostelbeers) - Dagkassa 15 euro - Entree 18+ (legitimatie verplicht)

***

 

Puinhoop Kollektiv, neemt het niet zo nauw. Met deze driemansformatie is het zelfs op een dinsdag #altijdweekend. Geef deze heren een podium en de feestmachine gaat op volle toeren. Tel bekende kroegknallers in een nieuw jasje, afgewisseld met hun eigen beukers als "Partjes" en "Systeem" en natuurlijk hun remix voor Kraantje Pappie "Euro's" bij elkaar op, en je begrijpt dat elke festivalweide verandert in het gezelligste buurtcafé. Hun show vol verrassingen voelt aan als een warme douche van confetti en een polonaise aan bangers die niets over laat van je feest, ongeacht hoe groot of klein.

Sinds hun naam in 2013 ontleend werd van hun eigen feest genaamd "Café de Puinhoop", volgde er een ongekende marathon van ruim 200 shows per jaar. Deze feesttrein gaat langs de grootste festivals als Solar, Mysteryland, Zwarte Cross, Wish Outdoor, Emporium, Paaspop, Daydream Festival, Defqon.1 en TT Assen. Tevens reizen ze voor shows door alle Europese vakantiebestemmingen in de zomer en winter onder de vlag van GoGo's "Totally Summer" en Husk "Totally Winter". Tel hier nog eens een groot aantal clubshows bij op en je hebt de Puinhoop Kollektiv gekte in full effect!

Ergens in deze feestmarathon organiseren de heren ook hun eigen jaarlijks 3-daags "Puinhoop Festival" en doen ze hostings op verschillende festivals.

In 2019 besluiten de heren dat het tijd is voor nieuwe uitdagingen, na 7 jaar van non stop feest presteren ze hun grootste show tot nu… Puinhoop Kollektiv presents #TheFinalWeekendTour

Let's do this one more time!

Kruzo is een goedlachse, gekrulde allrounder uit het Brabantse. Sinds zijn elfde is hij bezig met de schuifjes en knopjes, hetgeen hem ondanks zijn leeftijd – hij telt 21 lentes – al naar mooie podia bracht. Zo kon hij onder meer 7th Sunday Festival, HockeyLoverz, Lakedance en Festyland al bijschrijven op zijn CV. Kruzo draait desgewenst sets van 60 minuten, maar is ook te boeken voor avondvullende sets. Afhankelijk van de speeltijd, het publiek en de line-up switcht de krullenbol tussen genres en tempo’s. Één ding hebben alle sets gemeen; er komt een gezonde dosis energie aan te pas. Energie die leidt tot vrolijke gezichten, wat al in tal van clubs en kroegen, tentfeesten en op festivals bewezen werd.
De jongeling wil zijn publiek zien lachen en dat hoor je terug in de platenkeuze. Hij heeft gekozen voor een vrolijke, positieve en dansbare sound. In zijn sets hoor je recente hits terug, maar wordt er ook af en toe in de archieven gedoken.